Προϊόντα : Sinomarin Plus Algae

Η σειρά προϊόντων Sinomarin Plus Algae είναι η επόμενη γενιά προϊόντων Sinomarin - με βάση το σύμπλεγμα Algomer™ και το υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,3% σε NaCl- για την οποία είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι.Το σύμπλεγμα Algomer™, ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση, αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά (όπως η phycocyanin και μία πληθώρα από σύμπλοκα πολυσακχαριτών συμπεριλαμβανομένων και των fucoidans), τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida* & Spirulina platensis*. Τα συστατικά αυτά σχηματίζουν ένα προστατευτικό επίστρωμα που εγκλωβίζει, παγιδεύει και εμποδίζει την επαφή και/ή την εισχώρηση βλαβερών εξωτερικών παραγόντων (π.χ. αλλεργιογόνα, ρύποι, ιοί, βακτήρια κλπ) στο ρινικό βλεννογόνο, βοηθώντας στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας και ενισχύοντας τη φυσική του λειτουργία.

*Τα φύκη Undaria pinnatifida & Spirulina platensis συλλέγονται, αντίστοιχα, από τα πιο παρθένα νερά της Παταγονίας στην Αργεντινή και της Βρετάνης στη Γαλλία και έχουν πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς προϊόντων Sinomarin Plus Algae. Είναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο:

  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας (βουλωμένη μύτη, ρινική καταρροή, φτέρνισμα) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.
  • Ανακουφίζει τον τοπικό ερεθισμό και καταπραΰνει τον ρινικό βλεννογόνο.
  • Βοηθά στην μηχανική απομάκρυνση αλλεργιογόνων παραγόντων που δύναται να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες -ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™**, καθώς και της Δεξπανθενόλης.

Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης, προσφέρει μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση & ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Το Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), είναι 100% φυσικό προϊόν, δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα και δεν προκαλεί υπνηλία.

Το Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που φέρει σήμανση CE σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 93/42 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Gerolymatos International.

Διατίθεται σε Spray κανονικής εκτόξευσης των 50 ml όπως και σε Spray δοσομετρικής εκτόξευσης των 30 ml, στα φαρμακεία.

**Τα φύκη Undaria pinnatifida & Spirulina platensis συλλέγονται, αντίστοιχα, από τα πιο παρθένα νερά της Παταγονίας στην Αργεντινή και της Βρετάνης στη Γαλλία και έχουν πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο του Sinomarin® Plus Algae [Αρχείο PDF].

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.sinomarin.gr/

 

Powered by MicroWeb Hellas

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου | Copyright 2019