Προϊόντα : Sinomarin Plus Algae

Η σειρά προϊόντων Sinomarin Plus Algae είναι η επόμενη γενιά προϊόντων Sinomarin - με βάση το σύμπλεγμα Algomer™ και το υπέρτονο διάλυμα θαλασσινού νερού 2,3% σε NaCl- για την οποία είμαστε ιδιαιτέρως περήφανοι.


Το σύμπλεγμα Algomer™ αποτελεί ένα μοναδικό & καινοτόμο συνδυασμό από 100% φυσικά συστατικά, τα οποία έχουν εξαχθεί από τα φύκη Undaria pinnatifida* και Spirulina platensis*. Και τα δύο είδη φυκών χρησιμοποιούνται επί μακρόν στην Ανατολίτικη ιατρική για την προαγωγή της υγείας και τη θεραπεία πολλών παθήσεων, ενώ παράλληλα αποτελούν μέρος της διατροφής της Άπω Ανατολής.

Το σύμπλεγμα Algomer™, ειδικά σχεδιασμένο για ρινική χρήση, αποτελείται από ένα μείγμα φυσικών συστατικών από φύκη (fucoidans & phycocyanin). Σύμφωνα με πληθώρα επιστημονικών μελετών, τα συστατικά αυτά, βοηθούν στον περιορισμό της φλεγμονής, στην αντιμετώπιση των λοιμώξεων και στη θωράκιση του οργανισμού.

Τα φύκη Undaria pinnatifida & Spirulina platensis συλλέγονται, αντίστοιχα, από τα πιο παρθένα νερά της Παταγονίας στην Αργεντινή και της Βρετάνης στη Γαλλία και έχουν πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης.

*Τα φύκη Undaria pinnatifida και Spirulina platensis συλλέγονται από τα πιο παρθένα νερά της Παταγονίας στην Αργεντινή και της Βρετάνης στη Γαλλία, αντίστοιχα, και έχουν πιστοποίηση βιολογικής προέλευσης.

Το ΝΕΟ Sinomarin Plus Algae Allergy Relief με το σύμπλεγμα Algomer™ είναι το πρώτο προϊόν της νέας σειράς προϊόντων Sinomarin Plus Algae.

Eίναι ένα 100% φυσικό & καινοτόμο προϊόν το οποίο προσφέρει ανακούφιση από τα ρινικά συμπτώματα που σχετίζονται με την αλλεργική ρινίτιδα (βουλωμένη μύτη, καταρροή, φτερνίσματα, τοπικός ερεθισμός) είτε αυτή είναι αλλεργική είτε χρόνια.

Η μοναδική του σύνθεση συνδυάζει τη φυσική αποσυμφορητική δράση (μέσω ώσμωσης) του υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% NaCl) με τις καλά τεκμηριωμένες ιδιότητες –ιδιαίτερα ευεργετικές για τον ρινικό βλεννογόνο- των εκχυλισμάτων φυκών που περιέχονται στο σύμπλεγμα Algomer™, καθώς και τη περιεχόμενη σε αυτό δεξπανθενόλη.

Λόγω της μοναδικής του σύνθεσης, προσφέρει μία ολοκληρωμένη αντιμετώπιση & ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Το Sinomarin® Allergy Relief:

  • Ανακουφίζει από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας
  • Καταπραΰνει τη ρινική φλεγμονή
  • Απομακρύνει τα αλλεργιογόνα που δύνανται να προκαλέσουν ή να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας.

Το Sinomarin Plus Algae Allergy Relief απευθύνεται σε ενήλικες αλλά και παιδιά άνω των 6 ή 12 ετών (ανάλογα με τη συσκευασία χρήσης), δεν περιέχει αντιισταμινικούς παράγοντες, κορτικοστεροειδή, συντηρητικά ή χημικά πρόσθετα. Είναι ένα 100% φυσικό προϊόν και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως η υπνηλία.

Το Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν που φέρει σήμανση CE σύμφωνα με τις διατάξεις της οδηγίας 93/42 της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Gerolymatos International.

Διατίθεται σε Spray των 50 ml όπως και σε Spray δοσομετρικής εκτόξευσης των 30 ml, στα φαρμακεία.

Κατεβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο του Sinomarin® Plus Algae [Αρχείο PDF].

 

 

Copyright Gerolymatos International SA