Προϊόντα : OPTI-FREE® & AOSEPT®

 
OPTI-FREE® PureMoist® 300ml
 
Νέο διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων OPTI-FREE PureMoist σχεδιασμένο για να κρατάει τους φακούς επαφής ενυδατωμένους για 16 ώρες!!!

Μόνο το Διάλυμα Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων OPTI-FREE® PureMoist® διαθέτει το επαναστατικό σύστημα HydraGlyde® Moisture Matrix το οποίο ενσωματώνεται πάνω και μέσα στην επιφάνεια των φακών για να παρέχει ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Απομακρύνει καθημερινά τα λιπίδια και τις πρωτεΐνες για καθαρή όραση και έχει αποτελεσματική, αν και απαλή, σύνθεση που σκοτώνει τα μικρόβια.
 
OPTI-FREE® Express 355ml
 
Διάλυμα απολύμανσης πολλαπλών χρήσεων για άνεση όλη μέρα
  • Προωθεί τον αποτελεσματικό καθαρισμό από τις πρωτεΐνες
  • Παρέχει καθαρισμό χωρίς τρίψιμο
 
AOSEPT Plus
 
Το AOSEPT Plus αποτελεί την ιδανική επιλογή φροντίδας για όλους τους μαλακούς φακούς επαφής και ιδιαίτερα για τους φακούς σιλικόνης υδρογέλης κορυφαίο διάλυμα καθαρισμού.

Η απολυμαντική δράση του υπεροξειδίου του υδρογόνου και η απουσία συντηρητικών, το καθιστούν το ιδανικό διάλυμα για άτομα με ευαίσθητα μάτια ή χρήστες που εμφανίζουν ερεθισμούς από τους φακούς τους.
Καθαρίζει, απολυμαίνει και απομακρύνει πρωτεϊνικές εναποθέσεις από όλους τους μαλακούς φακούς, προσφέροντας αίσθηση «φρέσκων» και άνετων φακών επαφής κάθε μέρα. Το Νο1 στην απολύμανση, τη διαύγεια όρασης και την άνεση που προσφέρει.
 

Για περισσότερες πληροφορίες: http://www.optifree.gr/

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Βρείτε μας στο YouTube
 

Powered by MicroWeb Hellas

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου | Copyright 2019