Νέα
Χρυσό βραβείο για τη Γερολυμάτος International με το Sinomarin® στα φετινά Greek Exports Awards | Aθήνα 7.12.2018

Χρυσό βραβείο απέσπασε η εταιρεία Γερολυμάτος International Α.Ε. στα φετινά Greek Exports Awards, μία σημαντική διοργάνωση που επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία στον τομέα των εξαγωγών του εγχώριου επιχειρηματικού κόσμου. Ο θεσμός των βραβείων διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία τιμήθηκε με την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία Top Branded Export Product λαμβάνοντας χρυσό βραβείο για το brand Sinomarin®.

Το Sinomarin® γεννήθηκε πριν από 20 χρόνια από τη Γερολυμάτος International και έχει διεθνή παρουσία σε 40 χώρες. Κατέχει σημαντική θέση στην αγορά των φυσικών προϊόντων ρινικής φροντίδας, έχοντας βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους να έχουν καλύτερη αναπνοή και ποιότητα ζωής.  

Η διάκριση αυτή τιμά την εταιρεία καθώς αναγνωρίζει την προσπάθειά της τα τελευταία 20 χρόνια στη δημιουργία ενός Ελληνικού-Διεθνές brand το οποίο βοηθάει την υγεία και βελτιώνει την ποιότητα ζωής.  

Η επιτυχία του Sinomarin® βασίζεται τόσο στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων, στην αξιοπιστία της εταιρείας, στην εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας, στις ποιοτικές συνεργασίες με προμηθευτές και πελάτες, καθώς και στη συνεχή επένδυση της Εταιρείας στο brand.


Η Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ στη λίστα "1000 companies to inspire Europe" του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange
Η Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ συγκαταλέχθηκε στην έκθεση "1000 companies to inspire Europe" του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, London Stock Exchange και διακρίθηκε μεταξύ άλλων 21 εταιρειών στην Ελλάδα για την πορεία της στον φαρμακευτικό κλάδο.

Η συγκεκριμένη έκθεση αναγνωρίζει και επιβραβεύει τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες και πιο δυναμικές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επέδειξαν συνεπή αύξηση των εσόδων πάνω από ένα ελάχιστο όριο τριών ετών, ξεπερνώντας σημαντικά τις ανταγωνιστικές εταιρείες στον κλάδο τους. Για την ένταξη στη συγκεκριμένη λίστα του London Stock Exchange, τα κριτήρια της επιλογής των 1.000 εταιρειών αφορούν την αύξηση του τζίρου και της κερδοφορίας τα τελευταία 3 έτη καθώς και την αύξηση του απασχολούμενου προσωπικού.

Ο Πρόεδρος της Γερολυμάτος International ΑΕΒΕ, κ. Νίκος Γερολυμάτος, δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή να συγκαταλεγόμαστε ανάμεσα στις 1.000 Ευρωπαϊκές εταιρείες που εμπνέουν την Ευρώπη με την ανάπτυξη την κερδοφορία και την αύξηση του προσωπικού τους. Για μας αυτή η επιτυχία, αποτελεί αναγνώριση της συνεχούς προσπάθειας μας για επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων, με γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την ανάπτυξη και την ενίσχυση της αγοράς εργασίας στη χώρα μας.»

Σύμφωνα με τον Xavier Rolet, Chief Executive του London Stock Exchange Group, «Η έκθεση αυτή δείχνει ότι η Ευρωπαϊκή Οικονομία κινείται χάρη στην ταχύτατη ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων εταιρειών. Τη στιγμή που ο δημόσιος τομέας δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας, αυτές οι εταιρείες που συγκαταλέγονται στην έκθεση “1000 companies to inspire Europe, δημιουργούν θέσεις εργασίας εδώ και πολλά χρόνια, αναπτύσσονται και προσλαμβάνουν κόσμο με εντυπωσιακούς ρυθμούς. Κι επειδή, εξ ορισμού είναι καινοτόμες εταιρείες, αυτές οι θέσεις εργασίας απαιτούν ικανότητες άρα είναι και περισσότερο καλοπληρωμένες, προσφέροντας στη νέα γενιά της Ευρώπης, το λαμπρό μέλλον που της αξίζει. Οπότε είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε σε αυτές τις εταιρείες πρόσβαση στην οικονομική ανάπτυξη που θα τους δώσει τη δυνατότητα να επενδύσουν και να αναπτυχθούν, προσφέροντας θέσεις εργασίας και στο μέλλον.»


Εlimax: To πρώτο αντιφθειρικό προϊόν που εξοντώνει ψείρες & κόνιδες και τις κρατάει μακριά από τα μαλλιά, από την Γερολυμάτος International!
Το Elimax® φέρνει την επανάσταση στο χώρο των αντιφθειρικών προϊόντων! Η υπό πατέντα σύνθεσή του βασίζεται στην παρουσία ενός ειδικού πολυμερούς ελαίου και σε έναν προστατευτικό παράγοντα ( LPF™ Lice Protection Factor). Το εξειδικευμένο λάδι πολυμερούς έχει διπλή δράση : αφενός εμποδίζει την αναπνοή των ψειρών και αφετέρου προκαλεί την αφυδάτωσή τους. Το σαμπουάν Elimax δεν περιέχει νευροτοξικά εντομοκτόνα κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος οι ψείρες να αναπτύξουν αντοχή στα συστατικά του. Επίσης, το Elimax® δεν περιέχει σιλικόνες με αποτέλεσμα να είναι εύκολο στο ξέβγαλμα και να μην αφήνει αίσθηση λιπαρότητας στα μαλλιά.

Για τη μέγιστη προστασία από την εμφάνιση ψειρών , το σαμπουάν Elimax περιέχει τον προληπτικό παράγοντα LPF™. To συστατικό αυτό καθιστά τα μαλλιά μη ελκυστικά για τις ψείρες, καθιστώντας την επιφάνεια της τρίχας λιγότερο φιλική για να περπατήσει επάνω της η ψείρα.

To σαμπουάν Elimax® είναι εύκολο στη χρήση, εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά και δρα σε 15 λεπτά. Καθαρίζει τα μαλλιά σε βάθος αφήνοντάς τα λαμπερά & απαλά κι έχει ευχάριστο άρωμα. Η συσκευασία περιέχει και ειδικό χτενάκι.


 

Powered by MicroWeb Hellas

Όροι Χρήσης | Πολιτική Απορρήτου | Copyright 2019